Pages

July 14, 2012

KAFEIN.....

nak study lebih2 kena la memantapkan diri..ni la sumber yg utama utk ke arah itu...xpe balik umah nnti aku neutralise kn balik bdn dgn mnum air masak bergelen2....

nota : terpaksa...

July 10, 2012

Cara Ibu-Ibu Di China Menjaga Anak Mereka Ketika Sedang Bekerja



Apabila ibu bapa di China tidak mampu membayar dan membawa anak mereka ke penjagaan kanak-kanak, mereka meninggalkan anak-anak mereka di tempat kerja atau meletakkannya di jalan-jalan dengan diikat ... gambar sedih.






nota : sian plak tgk...apekan daya nk cari rezeki kan...



MOGA ADA REZEKI AKU





nota : dah pasang niat baik2 ni kalo ada rezeki....

July 9, 2012

JANA PENDAPATAN


BLIN.GD ni sme cm churp2 n says jugak..kita kena iklankan iklan dieowg n kita dpt la habuan bg per klik yg ada...dpt cara baru nk wt duit...join la blin.gd kt sini  KLIK BUAT DUIT
senang je..just follow the step ok...

1. benda ni kowang leh sign in guna FB atau TWITTER tau, cam kat sini 
KLIK BUAT DUIT

2. dah sign in,kowg just isi la  butiran peribadi di ruangan PROFILE sperti di bawah :



3. dah isi sume jgn lupa SAVE dan terus tekan button HOME

4. Akan keluar la iklan yg pelbagai cm kt sini...nmpk kn??

 


5. klik je iklan mne yg berkenan di hati utk kowg promote kn...jgn lupa tekan butang SHARE tau..

6. dah SHARE, kowg just copy je link cm yg ni KLIK BUAT DUIT


7. Copy je link ni n promote la kat mane2..FB,twitter,or blog kowg..habuan dpt la nnti based on unique visit!!

senang je kn???gud luck....iklan skit

July 8, 2012

RINDU KAMU

tiba2 plak di pagi hari ni teringat kt kawan2 lama aku..ala,zaman2 kt pdg saujana dulu,..dlu 2nd ranking dlm daerah,skang dh 1st ranking gitu..bgga2..hahahha...ni la antara mereka yg aku sayangi n rindui..



ayu the tinker bell..hahahaha
mmg rakan sekatil,sebantal, seselimut..miss u..
slalu dgr cita cinta aku dkat2 nk tido ni...mak die slalu bwk mknan kt hostel,,kenyang!!hehehe
currently : dip in accountancy,POLISAS KUANTAN

 hanim si cenonet...mulut bising ni..kuat tido..wakakaka
bulan puasa geng aku mkn mggi tgh2 mlm..bab2 vogue ni bagi la kt die..
xleh lawan ni,mantopppp!!!!
currently : dip in office management, UITM JENGKA


izah asmiduttt..hahaha..ni geng vogue vass sme ngan hanim la..dtg bab gosip seronok ni...designer skang..sng la kteowg kwn2 die ni nk tempah baju kawin..mentang2 lawa,sian sapik..hahaha..tiba je...
currently : dip in fashion designer, UITM SRI ISKANDAR


natrah@terah...kecik2 tapi berapi..budak feveret saujana ni..aku igt lg aku penah stapler tudung skol die dlm klas..hahaha..geng aku tido ms klas BI..tension!!
currently : Bsc in human resource, UPNM ( tah btol ke x course die ni..haha)


yana cikebom..haha.yg ni bg la sume color pink kt die..menang la die...duk ngan die rs cm gadis2 je aku ni..pinky gitu...suka jgk sakat die sbb suaranya yg serak2 basah gitu...
currently : dip in nursing, KPJ COLLAGE OF NURSING


Iza...cantik ni + ayu + lembut...rmai nk tp die xnk..hahaha..dh jauh die skang..dh la duk kelantan,,bljr plak kt sabah..kagum aku..
currently : UMS,SABAH


sapik...hensem??leh la..uwweekk..aku xknl pn die ni dlu..ms form3 bru la b'ckp n la kata rapat..xbape sgt la..kaki gaduh ni...hahaha...antara kawan laki yg aku ada..
currently : dip in mechanical engineering, POLISAS KUANTAN
ada sorang lg kwn laki aku, mohd hazwan@botak..mmg ketinggalan zaman skit,fb xde..nk curi gmbr pn payah..die mmg bek..2org kwn laki aku ni kesimpulannya mmg laki budiman la..ahaakzzz

izie...ni kaki gadis jgk ni..gduh ngan pkwe ngis..hahaha..kuat mkn ni..amy2,jom bwk tupperware g dwn mkn..mknan byk lebih 2..kok bi bg..hahaha..2 la ayat die...
currently : dip in accountancy, UITM JENGKA

skang kita tambah kwn baru,awek sapik ni...sgt2 berharap awak jg sapik dgn bek..die mmg ngade2 skit kadang2 la kn..anak u all b'2 nnti make sure akan jd ank agkt i!!..call me mummy amy..


ema...awek sapik..sapik mmg nk yg lawa2 je..hahaha..dh lame cple ngan sapik ni..aku suh kawin xnk..hahaha..sapik 2 ank org kaya ema oitt...
currently: dip in accountacy,KPTM KUANTAN

note : i love u all...mmg xde pengganti kwn2 cm kowang sume...i'm sorry sometimes looks like i ignoring all of u..because i'm very busy people in this world..hahaha...sumpah!!course aku berbeza ngan kowg sume..hehehe..i miss u guys damn much!!

RUNNING MAN

banyak episod yang dah berjaya menyawankan aku..best juga running man ni...study sambil bergolek-golek ketawa..i lone Kwangsoo!!!hahahaha...muka nerd je...episod latest xdpt lg ni...


ni yang lama kot sebab ada joongki..dok minat!!

kiutnye kan...

the best variety show!!

July 5, 2012

MY CAMPUS LIFE -->>KEMENTERIAN PENGAJIAN TINNGI

NI PHOTO CONTEST SEBENARNYA...vote la ye kt sini---->>>riang ria kami...
i'm begging your voting...teringin nk menang gadget2 di bawah ni...



grand prize...
ipad 2..nk beli sendiri xmampu..

2nd prize
Blackberry Curve 9360

3rd prize
Blackberry Curve 9300

nota : moga2 ada la rezeki aku di sini...amin!!

EURO SPAIN VS ITALY

aku xsangka akan menonton final match spain vs italy (kt tonton.com je, cm la tgk live kt stadium kn)…..pdhal sok nye aku ada paper yang meruntun jiwa raga..xsengaja tertonton.com pagi 2…match start kul 2.45pg,kalo xsilap aku la…stop study jap,dh abis match 2 bru aku smbg stdy..kt bawah ni antara scene2 yg aku smpat snap (skali lg cm aku tgk live kt stadium kn Hot smileSmile with tongue outAngry smile)…print screen la makna nya..hahahha..sape aku sokong???sebenarnya aku peminat perancis..tp apakan daya xbape nk terer kn team 2..kecundang abis..dlm final ni aku sokong spain la..nape??opkos la sbb iker casillas..kalo die mmg dh lme aku minat…ok la,tgk la scene yg menarik di bawah…
Slide1
abaikan germany vs italy 2..tonton.com sawan kot ms ni..hahaha
Slide2
Slide4
my darling la..hahahah..
Slide5
Slide6
italy stress!!!hahahah
Slide7
peminat tegar!
Slide8
engkau gol keeper,aku sedia menjadi tiang golnya,…hahahaha
Slide9
kejahatan melanda beliau…ambik ko sekeping…
Slide10
overstress…..
Slide11
I cant believe!!my darling iker again…Red heart
Slide13
Slide14
player italy ramai yang hensem2 la..hahhaa
Slide15
stress also….kne bantai 2gol ms ni…
finally
v
v
v
v
v
v

nota : ni je la yg ada..yg len xsempat sbb terlalu teruja tgk match ni….

ANDAI KU BERCINTA LAGI--->>MOJO

Kini kau tiada
Senafas pun ku perlu mencuba
Kau bawa pergi sebahagian dari jiwa raga

Bersendiri hidup umpama hilang erti
Bagaimanakah meneruskan hayat ini

Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti
Tunjukkan di mana
Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?

Apabila tiba waktu bersemuka
Ku perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta
Dengan bayangmu di minda

Tiada pengganti bisa hadir dan mampu menyembuh
Rawan di hati meleraikan semangat ku runtuh

Bersendiri masa umpama tak beralih
Berapa lama lagi harus ku merintih

Malam tidak berpurnama
Fajar tiada kejora
Aku hilang di dalam gelita kalbu
Tanpa dirimu asaku mati
video

July 4, 2012

APABILA WANITA JAUH HATI


Wanita ni jika dia jauh hati dengan insan kesayangannya biasanya dia akan diam membisu berbanding kebiasaannya. Bila ditanya satu jawabnya satu. Mulut tak becok macam biasa .
Dia juga biasanya hanya tunduk dan susah nak tersenyum. Haa pandai-pandailah kamu pancing hatinya semula. Riasau rajuknya panjang melepas pula gadis pujuaan hati.
Dia rajin mengelak apabila diajak bertemu. Pastikan diri kamu cukup bijak mengorek rahsia hati mereka. Jangan biar jarak antara kamu dan gadis impian terus menjarak antara satu sama lain.
Wanita ni bila hatinya terluka dia akan berdiam diri terutama jika yang melukai hatinya adalah insan kesayangan hati mereka. Namun hati wanita ni sangat suci dan sangat halus. Sesakit mana luka hati mereka lambat laun pasti dia akan memaafkan kesalahan kamu itu asalkan kamu benar-benar ikhlas untuk berubah dan mengakui kesilapan diri. Hatinya mudah sembuh bila disakiti namun jangan biarkan hatinya berparut kerana luka yang kamu lakukan di hatinya…

July 3, 2012

VOTE THE PHOTO!

kita ada anta photo utk contest mycampus life,kongsi bersama menteri pengajian tinggi...sgt memerlukan undian dri anda...
klik sini ye------>>>
undilah saya...ni la photonye...nmpk bahagia cm satu family kn...vote me!!

July 2, 2012

saya sedang...............................


nota : moga kekal smpai la ke pagi selasa nnti..amin...(takut punya pasal)