Pages

June 13, 2012

belia malaysia........

aku xtau nape aku mengalirkan airmata tgk video di sini tontonlah,sedih sgt...
video yang memaparkan 2org remaja memukul seorg pengemis yg xbersalah ape2 kt dieowg..p.cik tu just duduk kt kaki lima n berehat je..dtg 2org (based on video,looks like pengkid) tu tiba2 je gi pukul kepala p.cik 2..mana hati dieowg..wlupun p.cik 2 pengemis tapi die org tua..kita patut tlg mana yg mamnpu,bkn wt die cm haiwan yg kita leh wat suka2 hati..i'm very emotional now...kesian tol tgk p.cik 2..mcm mana kalo mak ayah dieowg Allah terbalikkan jadi cm p.cik 2..apa perasaan kita kalo ada org yg suka2 hati pukul mak ayah kita...pelancong asing pn pelik tgk kelakuan 2org budak ni..gmbr 1st tu p.cik tu tgh rehat2 kt kaki lima...2nd plak p.cik 2 merayu jgn wt die cm 2...sedih tol la tgk...


No comments:

Post a Comment