Pages

January 24, 2012

sate kajang hj samuri..huhuhuhu

sblom smpai ke pahang,sempat tido semalaman di umah sepupu di sg besi..die pn apa lg blnja la mkn sate kt tmpat fames ni…beso gle saiz satenye n kuah agak leh la..ehem2,xbpe skit kuah 2 sbnrnye..mak aku kmbung prut smpai skang..hehehe

DSC00128

klasik skit deko dlm restoran ni…Hot smile

DSC00131

ayah aku yg tgh tabah tggu bangla bwk sate 2..hahahaSteaming mad

DSC00130

dira yg xreti duk diam..hahaha..dh kne mrh ngan wan cu…Open-mouthed smile

DSC00134

sebelom: hahha..sesi serang menyerang sedang berlaku..Vampire bat

DSC00133

masih lg sedang menyerang..hahahaThumbs upThumbs up

DSC00132

ooppss,sory gegaran b’laku di pic ni..hahaThumbs downThumbs down

DSC00137

selepas: serangan telah b’akhir….Smile with tongue outNyah-Nyah

DSC00136

abis suda..Rolling on the floor laughingSecret telling smile

time ksh sepupu ku sudi blnja kami..hehehe…

January 20, 2012

balik KAMPUNG!!!…

 

Aku sedang mengemaskan barang2 yg byk yg amat..errr…pmpn xsah la brg xbyk kn…muntah cirit sume ada…hahaha..meh la tgk brg aku yg serabut ni..hehehe..jgn la kutuk wei…Steaming mad

DSC00119

beso beg ni wei..blom pnuh lg..heheheThumbs up

DSC00121

yg ni blom masuk lg…hahahaWinking smile

DSC00120

yg ni pn xmsuk lg..pompuan2..hahahaParty smile

DSC00125

kacak kn suasana ni..hahahaNyah-Nyah

DSC00122

bantal dh sekian…errr~~~Rolling on the floor laughing

DSC00123

pelajar pintar msti byk nota n buku kn..wakikikiSmile with tongue out

DSC00124

sy kn pljr bijaksana..plak dh..hahha..bku dri diploma lg ni..angkut merata2..Thumbs upThumbs up

blom siap lg wei…dh siap xtau la byk mne brg aku…hehehe..sekianHot smile

January 17, 2012

Starmall dh buka sepenuhnya..joli2..

kowg ckp aku jakun ye??bkn la..tgh xcited,selama ni xde tmpt nk b’joli2..hahaha..cti sem ni siap ko…syok shopping…2 pn kalo menteri kewangan aku (mak aku la!!) salurkan dana la kn…hehe..

fff

welcome!!!!

tmpt pertama yg akan aku jejaki ialah>>>>>>jeng2….

index

nme pn pmpn..msti g tmpt kasut pnye…sy juga begitu..amboi ko..hahaha

aaa

dh dpt kasut,kte basahkan tekak kt sni plak..wahhhhh!!

tatatititutu!!!bab abiskan duit no 1..hahaha

January 16, 2012

di saat aku mencintaimu

 

amboi,sedih plak dgr lagu ni…tgk video 2 jd sdih kot..hahaha..best wei…

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

zuliatie.blogspot.com

January 15, 2012

SAWAN JUTAWAN DH DTG…PART 2

entry yg lpas sawan kt kete2 kn…hehe..ok,kali ni kwsn2 yg aku nk melancong…fuhh,selera tggi bdk ni…mlysia xabis pusing lg kn..xpe2,xslh psng impian kn..cuci mata kelabu asap jommm….

MEKAH

MEKAH, tanah suci..opkos,ni tmpt yg m’jadi idaman sume kn…aku pn nk g jgk kalo b’kesempatan..amin!!

PARIS

ecececehhh…nk bulan madu kt kota cinta la plak ye…hahaha..bkn pe t’ingin nk pnjt eiffel tower,paris 2..slh eja ke??peduli la..hahaha

HARRODS

cewahhhh…dri paris,aku nk shopping sakan kt harrod’s la..london plak ye..agak2 jln kki dri paris dkat x???eh,bkn xde duit la (cover2)..saje nk cuci mata..hahaha..

dubai

mklum la suami kaya mcm robert kuok kn..smbg shpping kt dubai city plak...ape??burj khalifa??nnti la aku snap pic aku kt area tower 2 ok..hahaha..igt dato siti je leh..hahaha

VENICE

venice,italymoga2 xkaram aku nek sampan 2 nnti..hahaha

tj mhal

taj mahaldri kecik lg nk g sni…nk curi jubin satu..jual kaya ni..hahha

chinaa

ni kota larangan,china..mls nk cite sjrh kwsn ni..pnjg sgt la wei..aku nk g sbb aku nk kre blik kt dlm istana 2..haha..dgr kabo byk gle blik..ha???blik gundik la plak..errrr

snga

dlm2 byk kwsn,aku rs maybe aku mmpu g sni je..ye,singa muntah ni..singapore la..berenang dri johor pn leh smpai kn..haha..

emmm..mmg hobi aku b’angan…tgh pkr nk sawan ape lg pasni..hahaha..nntikn entry akan dtg!!!tatatititutu….

January 13, 2012

Amboi,eden gne Windows live writer la plak..hehe

credit to http://hazrilhafiz.blogspot.com blog die la aku jmpe bnda bru ni…menarik tol..enrty ni aku gne WLW la ye..heheh..byk feature yg sng kn kte para blogger kn..cewaaahhh…kowg g la kt blog die ek..aku nk terang pn aku pn pning ms mle2 dwnload dlu…explore sndri ek…Rolling on the floor laughingHot smile
Slide1
ni la rupa WLW,mcm words tp len skit..ble dg setting,template blog kte akan trus kuar kt sni..hehehe..vogue kn.,…